Одещина: платники області відповідально сплачують податки

07 авг, 09:03

«За сім місяців 2020 року платники податків Одеської області сплатили 15 млрд грн податків, зборів, платежів та інших доходів бюджету. За січень-липень 2019 року цей показник складав 13,1 млрд грн. Тобто порівняно з відповідним періодом минулого року цьогорічний показник більший на 1,9 млрд грн або на 14,2 відсотка», - повідомила начальник Головного управління ДПС в Одеській області Юлія Шадевська.
Із цієї суми до державного бюджету, за цей період, забезпечено сплату 6,7 млрд грн, що у порівнянні з аналогічним періодом минулого року більше на 28,8 відсотка або на 1,5 млрд гривень.
В свою чергу, до місцевих бюджетів, платники регіону сплатили 8,3 млрд грн, що на 4,6 відсотків перевищує показник сплати за січень – липень 2019 року.
«Головне управління ДПС в Одеській області вдячне кожному платнику за сплачені вчасно та в повному обсязі податки, збори та платежі, незважаючи на карантинні обмеження через коронавірусну хворобу, адже добробут наших громадян залежить від сумлінного виконання платниками податків своїх податкових зобов’язань»,- підкреслила Юлія Шадевська.

Головне управління ДПС в Одеській області


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/246001.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua