Операція «Урожай»: на Одещині 146 суб’єктів господарювання підвищили рівень заробітної плати

10 сен, 15:22

Головне управління ДПС в Одеській області інформує, що в регіоні триває операція «Урожай». Основною метою якої є проведення широкомасштабної інформаційно-розяснювальної кампанії для сільськогосподарських товаровиробників та громадян, які є власниками земельних ділянок та власними силами їх обробляють, щодо неухильного виконання під час провадження діяльності вимог чинного законодавства, яке регулює земельні відносини, питання оподаткування, оформлення використання найманої праці та оплати праці. 
З метою здійснення заходів, спрямованих на детінізацію відносин в аграрному секторі економіки, на комісіях з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення заслухано 196 суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність в сфері сільського господарства. Як результат - рівень заробітних плат підвищили 146 платників.
Гарантія добробуту держави – сплата податків, в тому числі в результаті декларування громадянами отриманих доходів від обробітку земельних ділянок та продажу сільськогосподарської продукції, вирощеної на земельних ділянках понад 2 га. 
Так, за результатами проведення кампанії декларування, громадянами подано 25 510 податкових декларацій про майновий стан і доходи, які одноосібно обробляють земельні ділянки з метою отримання доходу. Сума задекларованих доходів становить 148,3 млн гривень. До державної реєстрації, з початку проведення операції «Урожай», залучено 37 громадян.
Операція «Урожай» триватиме до повного збору врожаю.

Головне управління ДПС в Одеській області


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/246808.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua