Шановні платники! Утримуйтесь від відвідування ЦОПів без нагальної потреби

25 сен, 14:17

Головне управління ДПС у Дніпропетровській області нагадує, що з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби СОVID-19 постановою Кабінету Міністрів України від 22.07.2020 № 641 на всій території України з 01.08.2020 до 31.10.2020 продовжено дію карантину, встановленого постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби СОVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» із змінами.
Шановні платники, у зв’язку з розповсюдженням гострої респіраторної хвороби СОVID-19 та попередженням інфікування і поширення вірусних інфекцій рекомендуємо утриматися від відвідування центрів обслуговування платників (далі – ЦОП) без нагальної потреби! Особливо, якщо питання, з якими ви збираєтеся звернутися до ЦОПів, можливо вирішити дистанційно (он-лайн або поштою).
У разі потреби обов’язкового відвідування ЦОП, просимо дотримуватись рекомендацій Міністерства охорони здоров’я України щодо зменшення впливу та передачі гострих респіраторних вірусних інфекцій:
- користуватися захисною маскою та дезінфікуючими засобами;
- не створювати скупчення людей у ЦОП.
Пам’ятайте про необхідність дотримання безпечної відстані між людьми (щонайменше 1,5 метри);
- уникати контакту з усіма, хто має гарячку та кашель.
Бережіть своє здоров’я та здоров’я близьких і оточуючих!


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/247235.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua