Експерт дав прогноз щодо початку масової вакцинації від коронавірусу у ЄС

06 окт, 17:00

За прогнозом відомого в Німеччині політика і колишнього епідеміолога Карла Лаутербаха, у Північній Америці і в Європейському Союзі щеплення від COVID-19 групам ризику почнуть робити навесні - в березні-квітні, а широким верствам населення - наступної осені. Про це УНН повідомляє з посиланням на DW.

"Я вважаю, що боротися з пандемією нам прийдеться ще і в наступному році", - заявив в популярній телепередачі широко відомий в Німеччині політик Карл Лаутербах, в минулому - епідеміолог, а нині - депутат бундестагу.

"Його прогноз: в Північній Америці і в Європейському Союзі прищеплювати групи ризику почнуть навесні - в березні-квітні, а широкі верстви населення - наступної осені", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що спеціаліст з дитячої та юнацької медицині Мартін Терхардт вважає, що процес добровільної масової вакцинації від COVID-19 населення ФРН, яке налічує 83 мільйони, може зайняти близько восьми місяців. Тому до нормального життя, припустив він в бесіді з газетою Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung, до прикладу, Німеччина повернеться не раніше, ніж через півтора року, а то і два.

Нагадаємо, Китай почав масову вакцинацію від коронавірусу до завершення випробувань вакцин.

Також нагадаємо, головний санлікар Ляшко повідомив, коли українцям чекати вакцини від коронавірусу.

Анна Мурашко

Источник: УНН


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/247471.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua