Попри підвищення ціни на газ тарифи нижчі за торішні - Гетманцев

08 окт, 09:45

Попри підвищення ціни на газ, цей показник не досягає тієї суми, яка була в аналогічний період минулого року. Тому, тарифи в Україні зменшилися. Про це в ефірі телеканалу ZIK розповів голова парламентського комітету з питань податкової та митної політики, народний депутат Данило Гетманцев, передає УНН.

“Дійсно, на сьогодні відбувається підвищення ціни на газ в тарифі, але це підвищення, воно менше, ніж було зменшення до цього. І воно не досягло ще того рівня, яки був у відповідний період минулого року. Таким чином, ми на сьогодні маємо нижчі тарифи, ніж рік тому”, - сказав Гетманцев.

Як повідомляв УНН, з листопада 2018 року ціна на газ для населення зросла до 8550 грн за тис. куб. м, з наступної весни її почали зменшувати. За даними Нафтогазу, влітку цього року ціни на газ для населення почали знову зростати - на вересень, а на жовтень залишилися незмінними.

Так, ГК "Нафтогаз України" залишила ціни на газ для своїх побутових клієнтів у жовтні за місячним контрактом на рівні 4,7 грн/куб. м, як і у вересні.

Антоніна Карташева

Источник: УНН


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/247513.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua