Бабак заявив, що потрібно створити механізм розвитку стратегічних стосунків України та США

08 окт, 17:30

Народний депутат від “Слуги народу” Сергій Бабак заявив, що потрібно створити механізм, який зможе поглибити та розвинути стратегічні та дружні стосунки України і США. Про це він заявив в ефірі телеканалу Zik, передає кореспондент УНН.

“Не варто втручатися в принципі — це внутрішня справа народу США, кого вони оберуть, і я погоджуюся з паном Наливайченком, що все ж таки такий механізм, як двостороння комісія найвищого рівня — це справді може спрацювати і потрібно розвивати, якщо у нас вже є стратегічні стосунки та дружні то давайте їх розвивати. Давайте створимо механізм, який може поглибити ці стосунки та розвинути їх на користь обох країн”, — сказав Бабак.

Нагадаємо, державний департамент США скасував візу колишньому українському дипломату Андрію Теліженку, який працював з республіканцями з метою поширення теорій змови щодо сім’ї Байденів.

Нагадаємо, у лютому Теліженко зустрівся з особистим адвокатом президента США Трампа Руді Джуліані, обговоривши з ним “українську змову” з демократами під час виборів.

За словами президента США Дональда Трампа, кримінальна справа, яку відкрили в Україні стосовно колишнього віце-президента США Джозефа Байдена, стане однією із важливих тем під час американських передвиборчих перегонів.

Як повідомляв УНН, син колишнього віце-президента Джо Байдена Хантер у 2014-2019 роках входив до ради директорів української газодобувної компанії Burisma, яка пов’язана із ексміністром екології Миколою Злочевським.

Байдена-старшого команда чинного президента США звинувачує у просуванні інтересів сина. Водночас, заявляється, що Хантер Байден не є фігурантом розслідувань, які так чи інакше стосуються компанії Burisma і Злочевського.

Як повідомляв УНН раніше, Трампа звинувачували у тому, що він вимагав від Президента України Володимира Зеленського початку розслідування щодо Байдена в обмін на надання допомоги Києву. Ці звинувачення стали підставою для спроби імпічменту Трампа у Конгресі США демократами. Однак американський лідер був у підсумку виправданий.

Анна Мурашко

Источник: УНН


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/247545.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua