Бюджет на 2021 рік встигнуть розглянути до 1 грудня - Гетманцев

19 окт, 17:00

Завтра Рада навряд чи буде розглядати законопроект про держбюджет на 2021 рік, але його встигнуть розглянути до 1 грудня. Про це розповів журналістам голова комітету з питань податкової та митної політики Данило Гетманцев, передає кореспондент УНН.

“Без затвердження проекту постанови про депутатські пропозиції та поправки до проекту закону про бюджет на бюджетному комітеті, нам нема чого розглядати в залі. Це очевидні речі. Тому навряд чи завтра буде розглянутий проект бюджету в першому читанні.

За його словами, на засідання бюджетного комітету з’явилися лише 11 депутатів. Cеред тих,хто не прийшов є ті, що хворіють на COVID-19.

“В законі є декілька строків. Граничний строк прийняття проекту закону про державний бюджет — це 1 грудня. Якщо ми не розглянемо в першому читанні його 20 жовтня, то ми встигнемо його розглянути до 1 грудня і зробити так, щоб не було найстрашнішого — бюджетної ночі”, — додав Гетманцев.

Також він додав, що бюджетний комітет може зібратися на цьому тижні.

Нагадаємо, як повідомив нардеп від “Слуги народу” Олександр Дубінський, засідання ВР для розгляду бюджету на 2021 рік відбудеться не раніше 5 листопада.

Як повідомляв УНН раніше, нардеп Олексій Устенко повідомив, що у ВР на засіданні 20 жовтня будуть голосувати за бюджет на 2021 рік, очікують Президента України Володимира Зеленського.

Антоніна Карташева

Источник: УНН


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/247773.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua