Порушники у сфері готівкових розрахунків сплатили до бюджету Донеччини більше 2 мільйонів гривень

20 окт, 15:33

Розрахунки з використанням РРО зараз зазнають чималих змін з боку законодавства. І не востаннє це стосується введення нових експериментальних підходів до спрощення реєстрації таких розрахунків та використання електронних гаджетів в якості новітніх касових апаратів.
 Тому контроль за суб’єктами господарювання, які здійснюють розрахунки в готівковій та безготівковій формі з використанням реєстраторів розрахункових операцій, є важливим напрямком роботи підрозділів ГУ ДПС у Донецькій області.
З початку року співробітниками підрозділу фактичних перевірок управління податкового аудиту області проведено 212 фактичних перевірок, за результатами яких до бюджету надійшло 2,1 млн гривень.
Головне управління ДПС у Донецькій області нагадує, що на офіційному вебпорталі ДПС України розміщено новий банер «Програмні РРО» (за наступним посиланням https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro), який містить актуальні матеріали та нормативні документи щодо застосування реєстраторів розрахункових операцій і новацій у вказаній сфері. У банері також можна знайти відповіді на питання, які найбільш цікавлять бізнес та громадськість.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/247837.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua