ВАТ “Концерн Хлібпром” повністю розмістив облігації серії В

09 ноя, 10:49

7 листопада ВАТ “Концерн Хлібпром” розмістив у повному обсязі облігації серії В на суму 8,5 млн. грн. Розміщення відбулось за участі кількох інвесторів по ставці дохідності 15%. Організатор випуску облігацій – “Універсальна інвестиційна група”, андеррайтер – “Банк Універсальний”. Про це ІА “Гаряча Лінія” повідомила прес-служба концерну.

Загальна характеристика облігацій: Іменні процентні звичайні облігації, номінальною вартістю 1000 гривень кожна, випущені двома серіями (В і С) в кількості 17 000 штук на загальну суму 17 000 000 гривень. Термін обігу 1 820 днів. Процентна ставка по облігаціях серії В і С встановлена емітентом на рівні 15% річних.

Довідка: ВАТ «Концерн Хлібпром» входить до десятки найбільших національних виробників хліба і об'єднує групу підприємств з виробництва хлібобулочної продукції.

До структури ВАТ „Концерн Хлібпром” належать: ДП “Львівський хлібозавод № 5” (структурні підрозділи “Самбірський хлібокомбінат” та “Червоноградський хлібозавод”), ДП „Вінницяхліб”(структурні підрозділи “Барський хлібозавод” та Могилів-Подільський хлібозавод”), ДП “Калуський хлібокомбінат”, ДП “Гайсинхліб”, ДП “Подільське борошно”, ДП “Рівнехліб”.

Протягом 1-оїини 2005 року підприємствами групи ВАТ «Концерн Хлібпром» було виготовлено хлібопродуктів загальним обсягом 45 623,0 тони на суму 75 042,3 тис. грн. Консолідований Чистий дохід Концерну за перше півріччя 2005 року склав 44,8 млн. грн.
"Концерн Хлібпром" — учасник Всеукраїнської асоціації пекарів.

Инф. hotline


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/2490.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua