Як впливає реклама в Google на СЕО просування веб-сайту?

10 дек, 13:11

Вплив контекстної реклами PPC на SEO дійсно є, але він опосередкований. Ми зібрали низку порад фахівців SEO щодо грамотного використання реклами для просування сайту та оптимізації під пошук у Гугл.

Вплив PPC на розкрутку сайту – причини й наслідки 

Вплив реклами в Гугл на SEO напряму практично відсутній. Але опосередкований вплив існує. Чим більше трафіку від реклами, тим краще для грамотного SEO, але:

Розкрутка інтернет-ресурсу та SEO – яким чином покращити ефективність PPC

Отже, реклама має бути налаштована коректно, не варто залучати до себе нецільову аудиторію.

Вигадуємо ефективні заголовки

Рекламний заголовок має вирішувати одночасно два завдання: захват і утримання. Крім суто технічних вимог, правильні заголовки повинні містити:

SEO і PPC – як організувати взаємодію  

Реклама й СЕО діють та впливають по-різному, але на меті мають сукупне: позитивна мотивація відвідувача до результативних покупок та замовлень. Тому потрібно організувати гармонічний взаємозв’язок SEO та PPC.

SEO – стратегія, контекстна реклама – тактика 

Як свідчить досвід, саме так потрібно використовувати обидва напрямки – природний і платний. Це надає можливість гармонійно охопити більшу аудиторію. Якщо сайт має високі позиції за високочастотними ключовими запитами, їх не потрібно використовувати у рекламі. Доцільно заповнити контекстну рекламу запитами, за якими ресурс не позиціюється у природному пошуку. Результат не затримається.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/249031.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua