Злата Лагутіна взяла участь у VI Міжнародній науково-практичній конференції КНЕУ

14 дек, 08:55

Сьогодні начальник Головного управління ДПС у м. Києві Злата Лагутіна взяла участь у VI Міжнародній науково-практичній конференції «Облік, аналіз, аудит та оподаткування: сучасна парадигма в умовах сталого розвитку», яка присвячена 20-й річниці створення кафедри аудиту ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана».
Метою конференції було визначення та обґрунтування сучасних напрямів розвитку обліку, аналізу, аудиту й оподаткування в умовах реалізації концепції сталого розвитку.
Злата Лагутіна виступила з доповіддю на тему: «Роль оподаткування в процесах сталого розвитку через призму роботи Головного управління ДПС у м. Києві».
«Податкова політика відіграє важливу роль у забезпеченні економічного розвитку. Можна стверджувати, що оподаткування є одним із ключових важелів впливу на економічне зростання країни. Саме податкові стимули та вміла реалізація податкової політики здатні зумовити стрімке забезпечення сталого розвитку, – зазначила у своєму виступі начальник столичної податкової.
У роботі конференції також брали участь науковці та бізнес-експерти нашої країни, а також Молдови, Польщі, Румунії та Білорусі. Захід проходив у форматі онлайн з використанням програми Zoom Meetings.
Конференція пройшла на високому організаційному та науковому рівні.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/249088.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua