Депозити в «Universalbank»: як реально отримати максимальну вигоду

12 янв, 15:06

Нові можливості від «Universalbank»: що варто знати про депозити

Запас фінансів - корисна і потрібна річ. Адже наше життя дуже непередбачуване. Це подушка безпеки у найнесподіваніших випадках.

Однак, як показує досвід, багато людей підходять до цього питання досить неграмотно. На жаль, сховати гроші під подушкою вдома - не найкращий варіант. Адже через кілька років сума буде така сама або й менша через інфляцію. Чудовою альтернативою є відкриття депозиту у банку. Це досить поширена банківська послуга, яка відкриває нові можливості та має суттєві переваги. Головне - вибрати надійний банк та реально оцінити ставки депозитів в банках України сьогодні. Адже саме від банку і буде залежати можливість збереження ваших заощаджень та розмір фінансової вигоди в майбутньому. «Universalbank» пропонує вигідні депозити терміном від 4, 5 місяців. Крім того, ви можете розірвати договір достроково.

Як показує досвід, термін дії депозиту - річ досить індивідуальна. Тому дуже важливо чітко окреслити мету, заради якої ви будете накопичувати кошти. Наприклад, у вас є кілька фінансових цілей. Для цього краще відкривати кілька вкладів з різними умовами та термінами. Такий варіант перевірений і може вберегти вас від можливих ризиків.

Якщо ж ви відкладаєте кошти на освіту дітей, і найближчі 4-5 років вони вам не потрібні, обирайте програми, які гарантують найвищий відсоток виплати. Такий депозит стане чудовим джерелом пасивного доходу.

Universalbank

Кілька практичних порад

Якщо ви новачок і ніколи раніше депозитів у банках не мали, то вибрати надійний трохи складно. Тому прислухайтеся до порад досвідчених вкладників:

• Оцініть рейтинг банку. Сьогодні є багато корисної інформації в мережі, на основі якої можна робити висновки про надійність, прозорість роботи та ефективність банківської установи. Наприклад, різні міжнародні агенства (Moody s, Standard & Poor's) часто проводять аналіз стану фінансового ринку. Зверніть увагу: якщо рейтинг банку нижче «В», то вкладати сюди свої кошти не варто.

• Гарантія захисту вкладу. Обов`язково з`ясуйте, чи  є гарантія повернення вкладу  і чи бере банк участь у програмах захисту вкладів.

• Оцініть капітал банку. Адже це один з показників його надійності.

• Відгуки клієнтів. Не лінуйтеся і знайдіть на форумах та у соціальних мережах відгуки реальних клієнтів банку, у якому плануєте відкрити депозит.

• Можливість достроково розірвати догорів.

Не поспішайте, ретельно з`ясуйте всі «за» і «проти» перш, ніж довірити свої заощадження.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/249749.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua