Об’єднана звітність із ПДФО та ЄСВ вперше подається за І квартал 2021 року

26 янв, 14:06

Головне управління ДПС у м. Києві звертає увагу, що наказом Міністерства фінансів України від 15 грудня 2020 року № 773 «Про внесення змін до наказу Міністерства фінансів України від 13 січня 2015 року № 4» (далі – Наказ № 773)  у   новій  редакції викладено податковий розрахунок за ф. № 1ДФ (далі – Розрахунок).
Оновлена форма отримала назву «Податковий розрахунок сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податків – фізичних осіб, і сум утриманого з них податку, а також сум нарахованого єдиного внеску» та фактично включила до свого складу таблиці Звіту з ЄСВ.
Такий Розрахунок подається окремо за кожний квартал (податковий період) з розбивкою по місяцях звітного кварталу протягом 40 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного кварталу. Окремий Розрахунок за календарний рік не подається.
Розрахунок складається із:
–  заголовної частини;
– додатка 1 «Відомості про нарахування заробітної плати (доходу, грошового забезпечення) застрахованим особам»;
– додатка 2, який формується та подається лише районними (міськими) управліннями праці та соціального захисту населення;
– додатка 3 «Відомості про осіб, які проходять строкову військову службу»;
– додатка 4 «Відомості про суми нарахованого доходу, утриманого та сплаченого податку на доходи фізичних осіб та військового збору»;
– додатка 5 «Відомості про трудові відносини осіб та період проходження військової служби»;
– додатка 6 «Відомості про наявність підстав для обліку стажу окремим категоріям осіб відповідно до законодавства».
Наказом № 773 встановлено, що Розрахунок за формою, затвердженою цим наказом, перший раз подається за I квартал 2021 року.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/250076.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua