За перший місяць деклараційної кампанії платники Дніпропетровщини задекларували за 2020 рік доходів понад 90 млн гривень

09 фев, 14:46

Головне управління ДПС у Дніпропетровській області повідомляє, що з початку року стартувала кампанія декларування доходів, отриманих фізичними особами – платниками податків протягом 2020 року, яка триватиме до 1 травня 2021 року.
За місяць деклараційної кампанії громадянами Дніпропетровської області та особами, які провадять незалежну професійну діяльність, подано 943 декларації про майновий стан і доходи за 2020 рік. Про це повідомила начальник управління податкового адміністрування фізичних осіб Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Євгенія Самсоненко.
Загальна сума задекларованого у деклараціях оподатковуваного доходу за 2020 рік – 91,2 млн грн, до сплати в бюджет нараховано 4,3 млн грн податку на доходи фізичних осіб та 0,7 млн грн військового збору.
Доходи у сумі понад 1 мільйон гривень задекларували 7 мешканців Дніпропетровщини. Сума задекларованого ними доходу склала  29,2 млн гривень. Сума податку на доходи фізичних осіб до сплати складає 0,6 млн грн, сума військового збору до сплати складає 0,06 млн гривень.
Разом з тим, 96 громадян подали декларацію з метою скористатися правом на податкову знижку, сума податку на доходи фізичних осіб, що підлягає поверненню з бюджету, складає 0,3 млн гривень. Реалізувати своє право на отримання податкової знижки громадяни можуть впродовж всього поточного року.
Закликаємо громадян не зволікати та вчасно задекларувати свої доходи.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/250417.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua