Команда податківців області прийняла участь у тренінгу проєкту «Школа лобізму»

16 фев, 15:31

За організацією Спілки українських підприємців (далі – Спілка) у м. Дніпрі стартував проєкт «Школа лобізму», мета якого побудувати ефективний діалог малого і середнього бізнесу з місцевою владою для співпраці у напрямку покращення економічного розвитку регіону.
Сьогодні, 12 лютого 2021 року, у рамках проєкту Спілкою проведено тренінг для представників влади, в якому прийняли участь керівники підрозділів Головного управління ДПС у Дніпропетровській області: начальник управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Вікторія Каліногорська; начальник управління супроводження судових справ Микола Обертович; начальник управління податкового адміністрування фізичних осіб Євгенія Самсоненко; заступник начальника управління – начальник відділу пресслужби та адміністрування субсайту організаційно-розпорядчого управління Манушак Осипова; начальник управління контролю за підакцизними товарами Денис Дегтярьов.
Під час проведення одноденного тренінгу для представників органів влади розглядались, зокрема, питання стосовно підвищення підприємницької активності та залучення бізнесу до формування і реалізації економічної стратегії розвитку регіону, як зробити «правила гри» зрозумілими для підприємців.
Під час проведення подібних заходів як бізнес, так і представники влади отримують інструменти для ефективної комунікації між собою, що позитивно впливає на взаємовідносини між бізнесом та податковою службою.
Така комунікація сприяє зворотньому зв’язку і є інформаційною платформою отримання певного досвіду як для бізнес-спільноти так і для податківців.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/250570.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua