Деклараційна кампанія 2021: на виставці фіалок про декларування доходів

16 фев, 15:32

Кожного року у м. Дніпрі проходить виставка фіалок.
Незважаючи на обмеження, що діють під час карантину, творчі особистості не відмовляються від своїх уподобань і захоплень – різноманіття квітів вражає!
Представники Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) відвідали виставку фіалок, щоб насолодитись яскравими і насиченими барвами, а також проінформувати відвідувачів виставки про декларування доходів, отриманих впродовж 2020 року.
Під час проведення роз’яснювальної роботи податківці роз’яснили особливості деклараційної кампанії 2021 року.
Громадянам повідомили про умови проведення деклараційної кампанії у 2021 році; про доходи, які необхідно декларувати; хто зобов’язаний подавати декларацію про майновий стан і доходи, а кого звільнено від подання декларації; хто має право на податкову знижку тощо.
Фахівці ГУ ДПС звернули увагу на те, що з урахуванням сучасності, зручним способом подання податкової декларації про майновий стан і доходи є її надсилання до податкових органів в електронному вигляді з використанням сервісу Державної податкової служби – Електронного кабінету.
Для відвідувачів виставки інформація, яку надали податківці, обов’язково стане у нагоді, адже обізнаність щодо норм податкового законодавства, надає впевненості громадянам, що декларування доходів відбудеться без порушень.
Під час спілкування відвідувачі виставки отримали друковану продукцію, підготовлену фахівцями ГУ ДПС.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/250571.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua