За перший місяць поточного року до органів ДПС у Дніпропетровській області надійшло 13 запитів на публічну інформацію

18 фев, 15:14

Протягом січня 2021 року до Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) надійшло 13 запитів на отримання публічної інформації, у порівнянні з аналогічним періодом 2020 року кількість запитів зменшилась на 7.
За наслідками розгляду запитів: задоволено – 4; 8 – не відповідали вимогам ст. 1 Закону України від 13 січня 2011 року № 2939-VI «Про доступ до публічної інформації» про що запитувачам надані відповідні роз’яснення; на виконанні 1 запит.
З метою поліпшення інформаційного обміну з платниками податків при          ГУ ДПС діє спеціальна електронна поштова скринька dp.publik@tax.gov.ua, запити на публічну інформацію з якої протягом кожного робочого дня приймаються працівниками контролюючого органу.
Головне управління ДПС у Дніпропетровській області для забезпечення прозорості діяльності здійснює оприлюднення публічної інформації у формі 6 наборів відкритих даних на «Єдиному державному вебпорталі відкритих даних» та субсайті «Територіальні органи ДПС у Дніпропетровській області».


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/250635.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua