Платниками Донеччини зареєстровано 540 програмних реєстраторів розрахункових операцій

24 фев, 15:03

Головне управління ДПС у Донецькій області повідомляє, що за період з 01 серпня 2020 року по 22 лютого 2021 року майже 465 платників (42 юридичні особи та 423 підприємці) Донецької області скористались безкоштовними програмними рішеннями від ДПС та зареєстрували 540 програмних реєстраторів розрахункових операцій (далі – програмні РРО).
Фізичними особами – підприємцями зареєстровано 495 програмних РРО, або 92%, юридичними особами – 45 програмних РРО, або 8% від загальної кількості всіх зареєстрованих ПРРО.
Найбільшу кількість програмних РРО зареєстровано платниками м. Краматорська, де 83 суб’єкти господарювання зареєстрували 101 програмний продукт ДПС.
З початку 2021 року спостерігається позитивна динаміка приросту кількості зареєстрованих програмних РРО, що свідчить про зацікавленість суб’єктів господарювання у використанні програмних РРО, зокрема, тих, які здійснюють реалізацію лікарських засобів, виробів медичного призначення та надання платних послуг у сфері охорони здоров'я.
Додатково повідомляємо, що суб’єкти господарювання можуть зареєструвати  програмний РРО, скориставшись безкоштовним програмним рішенням, яке розміщено на веб-сайті ДПС України у банері «ПРОГРАМНІ РРО» за наступним посиланням https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/250789.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua