Мобільний додаток #Legal_ZrPlat доповнено новими функціями

09 мар, 15:07

Вже більше року на Донеччині працює мобільний додаток «Legal ZrPlat», розроблений за ініціативи в.о. начальника ГУ ДПС у Донецькій області Ірини Долозіної, який сприяє виявленню фактів порушень законодавства про працю та протидіє незаконному обігу підакцизної продукції. За цей час додаток завантажили більше тисячі користувачів, надійшло 197 скарг, з яких щодо порушення трудового законодавства – 192, щодо порушення законодавства у сфері підакцизних товарів – 5. За результатами проведеної роботи фахівцями Податкової Донеччини у минулому році офіційно працевлаштовані 84 працівника. 
Враховуючи суспільний попит, цей додаток було доповнено новою  вкладкою «Поскаржитись на невидачу чеків», що дозволить оперативно реагувати на випадки невидачі фіскального чеку. Як і з попередніми вкладками, тут можна викласти суть скарги, вказавши назву компанії і особисті дані, або поскаржитися анонімно. Але є і нова «фішка» – до  скарги можна додати фото виявленого порушення.   
Завантажити безкоштовний мобільний додаток «Legal ZrPlat» можна на телефон засобами Play Market (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.solidpack.legalzrplat) або App Store (https://apps.apple.com/us/app/legal-zrplat/id1490703512?ls=1). Всі отримані повідомлення будуть розглянуті з дотриманням вимог чинного законодавства та нормативних документів.
Податкова Донеччини акцентує увагу, що акцизний податок з роздрібної реалізації підакцизних товарів спрямовуються до місцевих бюджетів, тож, вимагаючи фіскальний чек при продажу такої продукції, свідомий покупець допомагає розвитку та добробуту своєї громади.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/251071.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua