На Донеччині задекларовано доходів громадян за 2020 рік більше 480 мільйонів гривень

09 апр, 15:35

З початку року вже більше 5 тисяч мешканців Донеччини надали до податкових органів області податкові декларації про майновий стан і доходи. Загальна сума задекларованих доходів за минулий рік склала 483,7 млн гривень. За попередніми результатами цьогорічної кампанії декларування доходів громадян бюджети отримають 19,3 млн грн податку на доходи фізичних осіб та 3,0 млн грн військового збору.  
Загалом, за три місяці кампанії найбільша кількість декларацій надійшла від громадян, які реалізовували власну сільськогосподарську продукцію – 1 987 декларацій. Про отримані доходи від продажу нерухомості подано 219 декларацій, від отримання спадщини – 924 декларації, 86 – від здавання в оренду нерухомого майна.
Більше мільйона гривень доходів за минулий рік по Донецькій області вже задекларували 63 громадяни. Усього мільйонерами задекларовано суму доходу у розмірі 196,3 млн гривень.
Нагадаємо, що термін подання річної декларації про майновий стан і доходи спливає вже у поточному місяці – граничний термін 30 квітня 2021 року. А суму податкового зобов’язання, яке платниками визначено в декларації до сплати, необхідно сплатити до 2 серпня 2021 року. Також скористуватися своїм правом на податкову знижку платники податків зможуть протягом усього року. 


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/251822.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua