Донеччина: для податкової служби не має виключень при перевірках на ринку підакцизних товарів

14 апр, 15:31

Управлінням податкового аудиту ГУ ДПС у Донецькій області було проаналізовано діяльність великої мережі супермаркетів на території м. Маріуполь. З цією метою під час попередніх фактичних перевірок постачальників підакцизних товарів в регіоні було досліджено обсяги та маршрути доставки алкогольних напоїв суб’єктам господарювання в області. До уваги була також взята інформація щодо діяльності вказаних торгівельних об’єктів, отримана із чисельних звернень місцевих активістів.
Результатом масштабної підготовчої роботи стало виявлення основних місць отримання та зберігання алкоголю означеної мережі та проведення фактичних перевірок у супермаркетах в різних частинах Маріуполя, за результатами яких встановлено здійснення реалізації та зберігання алкогольних напоїв без отримання необхідних дозвільних документів та використання праці найманих працівників без належного оформлення.
Інформація щодо встановлених порушень спрямована до Головного управління ДФС у Донецькій області, ГУ Національної поліції Донецької області та ГУ Держпраці у Донецькій області для вжиття відповідних заходів. Перевірки на ринку підакцизних товарів тривають.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/251930.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua