Центрами обслуговування платників Дніпропетровщини за чотири місяця 2021 року надано 95,7 тис. адміністративних послуг

14 май, 09:05

При державних податкових інспекціях Головного управління ДПС у Дніпропетровській області функціонують 35 центрів обслуговування платників (ЦОП) та мобільний ЦОП, де платники податків можуть отримати широкий спектр послуг: інформаційних, консультативних та адміністративних.
ЦОПами забезпечується надання 75 видів адміністративних послуг, 49 з яких надаються безкоштовно.
«Загалом протягом січня – квітня 2021 року опрацьовано понад 97,6 тис. звернень у сфері надання адміністративних та інших послуг. В електронному вигляді надійшло 26,3 тис. звернень, що на 11,0 тис. звернень більше у порівнянні з відповідним періодом минулого року», – повідомила начальник управління електронних сервісів Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Алла Свірська.
Впродовж чотирьох місяців 2021 року платники отримали 95,7 тис. адміністративних послуг, з яких 25,1 тис. – в електронному вигляді, що на 11,2 тис. послуг більше аналогічного періоду 2020 року.
З переліком адміністративних послуг, що надаються Головним управлінням ДПС у Дніпропетровській області та Інформаційними картками адміністративних послуг можна ознайомитись на офіційному субсайті «Територіальні органи ДПС у Дніпропетровській області» у розділі «Адміністративні послуги».


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/252458.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua