Комунікації з молоддю: у форматах офлайн і онлайн студентам Університету імені Альфреда Нобеля – про податки і збори та роботу у податковій службі

20 май, 15:54

19 травня 2021 року, за організацією Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) та Університету імені Альфреда Нобеля (далі – Університет) у форматах офлайн і онлайн проведено зустріч начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Чуб Ганни зі студентами Університету.
У зустрічі також прийняли участь фахівці ГУ ДПС та викладачі Університету.
Захід присвячений комунікаціям з молоддю. Мета зустрічі – ознайомлення майбутніх платників з особливостями та напрямками роботи у державній податковій службі області та інформування про податки і збори, запроваджені законодавством України. 
Чуб Ганна привітала присутніх і висловила впевненість, що діалог буде цікавим та корисним.
«Податкова служба області завжди приділяє особливу увагу комунікаціям з молоддю. І це зрозуміло, адже саме молоде покоління – це майбутнє нашої країни.
Ми відчуваємо потребу у спілкуванні зі студентами, як майбутніми сумлінними платниками.
Чуб Ганна акцентувала увагу на тому, що головне завдання податкової служби – мобілізація коштів, необхідних для функціонування держави.
Начальник ГУ ДПС ознайомила присутніх зі сферою дії Податкового кодексу України, принципами, на яких ґрунтується податкове законодавство та проінформувала студентів про податки і збори, які сьогодні існують в Україні.
На заході також розглядались питання цифровізації органів ДПС; порядок декларування громадянами доходів. Крім того, присутнім повідомлено про заходи податкових органів, направлені на легалізацію праці.
Особливу увагу приділено питанням, пов’язаним із працею в органах державної податкової служби. Молоду аудиторію ознайомлено з вимогами до фахівців, які мають бажання влаштуватися на роботу до податкової служби, і правилами етичної поведінки в органах ДПС.
Ми завжди раді бачити у рядах податкової служби амбітних, креативних, ініціативних, енергійних молодих спеціалістів, які своєю працею на користь держави будуть підвищувати імідж нашої служби. Отже, ласкаво просимо до лав нашої команди!» – підсумувала очільниця податкової служби області.
Під час спілкування зі студентами начальник юридичного відділу ГУ ДПС, недавній студент, поділився своїм досвідом щодо пройденого шляху професійного росту у податковій службі області від інспектора до керівника підрозділу.
Захід пройшов у форматі жвавого та детального обговорення питань, які викликали інтерес у молоді.
Студенти отримали фахові відповіді на свої запитання і висловили зацікавленість щодо пропозицій від податківців долучитись у майбутньому до їх команди.
Робота по залученню молодих кадрів спрямована на довгострокову перспективу та є важливим напрямком діяльності контролюючих органів. Адже її наслідком має стати поповнення рядів податкової служби області новим кадровим потенціалом, який має неупереджений погляд і здатний впроваджувати новаторські ідеї і сумлінно виконувати свої обов’язки.
Голова комітету з якості академічних стандартів Університету, завідувач кафедри інноваційного менеджменту та фінансової аналітики, доктор економічних наук, доцент Митрофанова Ганна подякувала за організацію та проведення заходу, а також зауважила, що такі зустрічі необхідні. Вони дозволяють студентам отримувати інформацію, яка буде у нагоді не тільки під час учбового процесу, а і під час вибору майбутньої професії. Митрофанова Ганна висловила сподівання на подальшу співпрацю.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/252629.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua