Для клієнтів Morgan Stanley створять інвестиційний біткойн-фонд

26 июн, 10:00

Компанії з управління цифровими активами New York Digital Investment Group (NYDIG) і FS Investments створять біткойн-фонд, який зможуть використовувати тільки клієнти інвестиційного банку Morgan Stanley. Відповідна заявка подана до Комісії з цінних паперів і бірж США (SEC), передає РБК.

Фонд стане четвертим інструментом, заснованим на криптовалюті, в який можуть інвестувати клієнти Morgan Stanley. У заявці сказано, що банк буде отримувати частину зборів за обслуговування інвесторів.

У березні Morgan Stanley став першим великим американським банком, який дозволив своїм клієнтам інвестувати в інструменти, засновані на криптовалюті. Навесні клієнти банку отримали доступ до трьох біткойн-фондів.

Доступ до біткойн-фондів отримали тільки заможні клієнти, у яких є активи на суму не менше $2 млн. У Morgan Stanley вважають, що подібний волатильний актив підходить для інвесторів з «агресивною толерантністю до ризику».

Корпоративним клієнтам – інвестиційним компаніям – необхідно володіти активами на суму не менше $5 млн. Також компанії повинні бути клієнтами Morgan Stanley не менш ніж півроку. Інвестори, які отримали доступ до криптовалютних фондів, зможуть вкласти в них не більше 2,5% від загального обсягу їх інвестиційного портфеля.

Инф. finance.ua


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/253405.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua