Взаємодія територіальних громад Дніпропетровщини з податковою службою області

22 июн, 16:08

Нещодавно, за організацією Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) проведено нараду у режимі онлайн з керівниками та представниками територіальних громад Криворізького району Дніпропетровської області (далі – ТГ): Апостолівської, Грушевської, Зеленодольської, Нивотрудівської, Широківської, Карпівської, Новолатівської та Гречаноподівської.
У заході прийняли участь в. о. заступника начальника ГУ ДПС Леонов Валерій та фахівці ГУ ДПС.
Захід присвячено взаємодії податкової служби області з ТГ.
Співпраця податкової служби Дніпропетровщини з ТГ відбувається на постійній основі. Рішення, які спільно приймаються, спрямовуються на забезпечення своєчасного наповнення бюджетів.
На нараді розглядались актуальні питання, пов’язані із надходженнями коштів від використання природних ресурсів; земельними відносинами у частині залучення платників, які не оформили права власності або право користування земельними ділянками, до оформлення; спільної організації роботи щодо залучення до декларування доходів від продажу сільськогосподарської продукції «одноосібників» та фізичних осіб, які отримують доходи за здавання іншим фізичним особам власних паїв в оренду.
Крім того, учасників заходу ознайомили з електронними сервісами ДПС та перевагами і новими можливостями Електронного кабінету; роботою мобільного Центру обслуговування платників ГУ ДПС.
Увагу акцентовано на погашенні податкового боргу, що обліковується на територіях Апостолівської, Грушевської, Зеленодольської, Нивотрудівської, Широківської, Карпівської, Новолатівської, Гречаноподівської територіальних громад Криворізького району Дніпропетровської області. Присутнім повідомлено про процедуру врегулювання податкового боргу.
Обговорення нагальних питань і прийняття спільних рішень – це взаємодія державних органів, спрямована на забезпечення позитивної динаміки надходжень до бюджетів.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/253425.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua