ДПС та проєкт «Програма підтримки управління державними фінансами України (EU4PFM)»: визначено подальші напрями взаємодії

02 июл, 14:12

Досягнення та основні напрями подальшої взаємодії ДПС з експертами проєкту «Програма підтримки управління державними фінансами України (EU4PFM)» обговорили під час зустрічі в. о. Голови ДПС Євген Олейніков та ключовий міжнародний експерт з податкових питань проєкту Паулюс Маяускас.
Зокрема, під час заходу було розглянуто можливість допомоги експертів проєкту EU4PFM у напрямах удосконалення системи управління ризиками, аналізу робочих процесів, методології обчислення ПДВ та інших стандартів ЄС/ОЕСР, трансфертного ціноутворення тощо.
 «Ми високо цінуємо допомогу та зацікавленість наших міжнародних партнерів у провадженні реформ в податковій сфері та впевнені, що наша ефективна співпраця допоможе нам досягти найкращих результатів за всіма окресленими напрямами», - зазначив в. о. Голови ДПС Євген Олейніков.
У рамках цього проєкту ДПС спільно з командою національних та міжнародних експертів працює, зокрема, над вдосконаленням всіх основних робочих процесів, побудовою систем бізнес-аналізу, уніфікації підходів до застосування положень податкового законодавства та ефективних зовнішніх комунікацій.
Інформацію розміщено на офіційному вебпорталі ДПС України за посиланням
https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/478470.html


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/253635.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua