Боротьба з незаконним продажем підакцизних товарів

06 июл, 15:10

Протягом травня – червня поточного року за напрацьованими матеріалами фахівців Головного управління ДПС у м. Києві ініційовано вилучення з незаконного обігу підакцизних товарів на загальну суму 185,5 тис. грн, у тому числі понад 5 тис. пачок тютюнових виробів на загальну суму 174,8 тис. грн та 81 пляшку алкогольних напоїв на загальну суму 10,7 тис. гривень.
Разом з цим, з початку 2021 року податківцями столиці ініційовано вилучення з незаконного обігу підакцизної продукції, обладнання та готівкових коштів на загальну суму 10,5 млн грн, у тому числі більше 15 тис. літрів алкогольних напоїв, понад 25 тис. пачок тютюнових виробів, більше 1 тис. марок акцизного податку та готівкових коштів в сумі 250 тис. доларів США.
Довідково: Відповідно до розпорядження Виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 16.06.2021 № 1360 створено міжвідомчу робочу групу з питань посилення боротьби з нелегальним обігом алкогольної продукції на території м. Києва. Так, для проведення спільних заходів до складу міжвідомчої робочої групи включено працівників управління контролю за розрахунковими операціями Головного управління ДПС у м. Києві.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/253713.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua