Mercedes-Benz готується до повного переходу на електротягу — джерела

25 июл, 10:00

Цього тижня відбудеться презентація нового стратегічного плану розвитку Mercedes-Benz. Джерела всередині компанії повідомляють, що автовиробник може повністю зняти з виробництва двигуни внутрішнього згоряння в найближчі 15 років, а до 2030 року всі моделі бренду матимуть електричні варіанти.

Якщо якийсь із важливих ринків недотягуватиме в розвитку інфраструктури зарядок до передових країн, то для них притримають випуск машин з бензиновими і дизельними моторами.

Автовиробник також веде розробку нової власної операційної системи, яка дозволить ефективніше управляти рекуперацією і режимами руху електромобілів.

У Mercedes-Benz також вважають, що серед їхніх клієнтів є серйозні побоювання щодо електромобілів в питаннях запасу ходу і їх престижності. Якщо з першою проблемою рішення можна знайти, просто збільшивши в машині тягову батарею, то вирішення питання статусу і репутації може зайняти роки.

Але в Mercedes-Benz вже почали привчати своїх споживачів до електрифікації. Так, цього року компанія представила серійні електромобілі EQA, EQB і EQS. Також до кінця 2021 року має вийти електричний седан EQE.

Инф. finance.ua


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/254028.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua