Google створить у Новій Зеландії інженерний підрозділ для розвитку технологій штучного інтелекту

28 июл, 15:00

Корпорація Google створить в Новій Зеландії інженерний підрозділ, який працюватиме над новими рішеннями в сферах розвитку штучного інтелекту і захисту конфіденційності. Про це повідомляє видання The New Zealand Herald з посиланням на регіонального директора технологічної компанії Каролін Рейнсфорд.

Деталі

Новий структурний підрозділ Google, як очікується, не тільки стане основною базою для існуючої команди інженерів з США, але і дозволить створити робочі місця для жителів Нової Зеландії. За словами Рейнсфорда, деякі інженери корпорації вже переїхали з Маунтін-В’ю (штат Каліфорнія, США) в Окленд і у Новій Зеландії почала працювати “мінімально необхідна команда”, хоча компанія очікує, що незабаром вона істотно виросте за рахунок місцевих співробітників. “Google конструктивно працює з... урядовими установами і (адміністрація корпорації) впевнена, що повна команда інженерів буде зібрана до кінця року”, — сказала вона.

Також в місцевому підрозділі Google повідомили про те, що компанія інвестувала значні кошти в створення “виділеного з’єднання для хмарного сервісу Google Cloud у Новій Зеландії”. Це, пояснили в корпорації, дозволить користувачам підключитися до нових, надпотужних центрів обробки даних Google у Сіднеї і Мельбурні. “Виділене з’єднання в Окленді вмонтує Нову Зеландію в глобальну інфраструктурну магістраль Google, що дозволить наростити швидкість обробки даних і забезпечити їх повну безпеку”, — розповів Урс Хельзле, який очолив інженерний підрозділ Google у Новій Зеландії.

В даний час в новозеландському підрозділі Google працюють близько 50 осіб, проте майже всі вони зайняті або в галузі управління, або в сфері технічної підтримки. У сусідній Австралії в підрозділі компанії працюють більше 1,8 тис. осіб, оскільки там розквартировані розробники сервісів Google Maps і Google Photos.

Доповнення

Google остаточно відправить на віддалену роботу 20% своїх співробітників. Ще близько 60% співробітників компанії будуть проводити три дні в офісі і два дні віддалено. Решта 20% зможуть подати заявку на переведення в інший офіс Google.

Олексій Супрун

Источник: УНН


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/254252.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua