День Незалежності України: Дніпропетровщина відзначає ювілей

25 авг, 15:18

В історії українського народу є події, які мають надзвичайне значення, вони не втратили своєї актуальності і на сьогодні.
Однією з таких подій є здобуття незалежності України у 1991 році. Адже історія України – це шлях до незалежності, шлях, на якому кожна подія – це крок до мрії.
День Незалежності України – головне державне свято України, яке відзначається щороку 24 серпня на честь прийняття Верховною Радою УРСР Акту проголошення незалежності України.
Це проголошення стало кінцевим результатом багатовікової боротьби українського народу та його найвидатніших синів за незалежність України,.
24 серпня 2021 року, в. о. заступника начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Леонов Валерій прийняв участь в урочистих заходах та святковому ярмарку з нагоди відзначення у м. Дніпрі Дня Незалежності України.
Наше суспільство пройшло складний шлях утвердження та становлення державності.
День Незалежності України ознаменовує собою волю українського народу та його одвічне прагнення до свободи.
За роки незалежної України зроблено чимало на шляху до процвітання Дніпропетровщини. Головний скарб рідного краю – це його жителі, працьовиті люди, примножують честь регіону, дбають про могутність держави і творять власне життя.
Завдяки спільній належній роботі державних органів, господарським, мудрим та злагодженим діям керівників підприємств, установ і організацій регіону, внеску громадян у розвиток Дніпропетровської області маємо стабільне та цілеспрямоване економічне зростання для забезпечення належного рівня життя мешканців регіону.
Отже, об’єднання усіх українців заради спільної мети – розбудови економічно потужної, демократичної незалежної України, якою можна було б пишатися – це зміцнення громадянської свідомості і найвищий прояв патріотизму кожного українця, який прагне жити гідно і вільно.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/254929.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua