Американський фінансовий гігант Citigroup планує торгувати криптовалютою

29 авг, 18:00

Фінансова корпорація Citigroup (США) очікує схвалення регуляторів для початку торгівлі криптовалютними ф’ючерсами на Чиказькій товарній біржі (CME).

Як повідомляє CoinDesk з посиланням на власні джерела, в банківському конгломераті зафіксували сплеск інтересу до криптовалюти з боку клієнтів на тлі нещодавнього зростання ціни біткойна до $ 50 тисяч.

Водночас стало відомо, що Citigroup активно набирає персонал в фінансову групу, що спеціалізується на цифрових активах, офіс якої розташований в Лондоні.

«Ця команда, швидше за все, отримає добро на початок торгівлі біткойн-ф’ючерсами на CME, а потім і біржовими нотами на базі криптовалюти», — інформує видання з посиланням на свої джерела.

Citigroup Inc. — один з найбільших міжнародних фінансових конгломератів. Основою конгломерату є Citibank, заснований в 1812 році. Компанія утворилася 7 квітня 1998 року в результаті злиття Citicorp і Travelers Group.

Входить до «Великої Четвірки» банків США поряд з Bank of America, JPMorgan Chase і Wells Fargo. Банк управляє активами загальною вартістю понад $ 1,8 трлн. Citigroup — первинний дилер цінних паперів казначейства США.

Инф. finance.ua


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/254966.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua