Зустріч з представниками територіальної громади

30 авг, 15:17

В рамках взаємодії з місцевими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування днями проведена зустріч фахівців Широківської ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) з представниками Карпівської територіальної громади Широківського району у форматі «круглого столу».
У засіданні «круглого столу» в режимі онлайн приймав участь в. о. заступника начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Валерій Леонов, який проінформував присутніх про вступ в дію Закону України від 15 червня 2021 року №1539-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активі та сплати одноразового збору до бюджету».
На зустрічі також були обговорені питання:
про проведення обміну інформацією щодо оподаткування одноосібників, а також напрацьований план подальшої співпраці в цих напрямках;
про електронні сервіси ДПС України, надання звітності в електронному  вигляді;
про організацію роботи з боржниками платниками податків, які проживають на території  громади;
інші питання.
Під час засідання «круглого столу» начальник Широківської ДПІ ГУ ДПС Вікторія Волкова повідомила присутніх про перелік адміністративних послуг, які можна отримати у  Центрі обслуговування платників, про режим роботи, у тому числі контактні телефони, за якими можна отримати роз’яснення з того чи іншого питання. Усі присутні отримали друковану продукцію.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/255039.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua