Проведено засідання комітету за галузевою ознакою «Нерухомість» Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Дніпропетровській області

30 авг, 15:18

Головне управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) повідомляє, що нещодавно відбулося засідання комітету за галузевою ознакою «Нерухомість» Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Дніпропетровській області (далі – Комітет Громадської ради), в якому прийняли участь в. о. заступника начальника ГУ ДПС Валерій Леонов та представники управління інформаційної взаємодії ГУ ДПС.
Під час засідання розглянуто проєкт Закону про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень (реєстр. № 5600 від 02.06.2021) (далі – Проєкт № 5600), який 01 липня 2021 року, у першому читанні, прийнятий Верховною Радою України.
Метою Проєкту № 5600 є забезпечення збалансованості бюджетних надходжень шляхом підвищення ефективності використання економічних ресурсів країни, а також усунення прогалин чинного законодавства.
Проєктом № 5600 передбачається внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів у частині: індексації ставок податків; адміністрування податків і зборів; податку на доходи фізичних осіб; податку на прибуток підприємств; податку на додану вартість; акцизного податку; екологічного податку; рентної плати за користування надрами для видобування корисних копалин; рентної плати за спеціальне використання води; плати за землю; єдиного податку; військового збору.
У ході обговорення, враховуючи суспільний інтерес громадськості, вирішено: Проєкт № 5600 взяти до уваги та розглянути на черговому засіданні Громадської ради; зауваження та пропозиції надсилати на електронну адресу Громадської ради, для подальшого опрацювання та направлення до Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Верховної Ради України.
На засіданні також вирішені інші питання щодо діяльності Комітету Громадської ради.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/255040.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua