На Донеччині нанесено збитків аграрному товариству на 22 млн грн

24 сен, 15:09

Управлінням боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом Головного управління ДПС у Донецькій області спільно зі Слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в Донецькій області  встановлено факти нанесення збитків державному сільськогосподарському товариству, що входить до складу Національної аграрної академії наук України, протягом 2020-2021 років на суму 22,2 млн гривень.
У ході аналітичного дослідження співробітниками ГУ ДПС у Донецькій області було встановлено факти перерахування державним сільськогосподарським товариством коштів на адресу підприємств, які нібито здійснювали роботи з посадки та збирання врожаю, внесення добрив та інших польових робіт. Власні можливості державного товариства надають змогу вищезазначені роботи виконувати власними силами без залучення сторонніх організацій. Крім цього, встановлено, що підприємства, які було долучено до проведення польових робіт, не мають трудового потенціалу, відсутня технічна складова для виконання зазначеного обсягу робіт.
Сума нанесених збитків державному сільськогосподарському товариству склала 22,2 млн гривень.
На теперішній час проводиться досудове розслідування Слідчим управлінням Головного управління Національної поліції у Донецькій області.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/255834.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua