Ознайомчі лекції від податківців Дніпропетровщини для студентів Університету митної справи та фінансів

30 сен, 15:05

Важливим напрямком діяльності податкової служби області є робота з молодим поколінням, зокрема зі студентами – не тільки як з майбутніми платниками податків, а і як з майбутніми професійними та відповідальними фахівцями. Адже ми завжди раді бачити у рядах податкової служби амбітних, креативних, ініціативних, енергійних молодих спеціалістів, які своєю працею на користь держави будуть підвищувати імідж нашої служби.
Головне управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) особливо тісно співпрацює з Університетом митної справи та фінансів (далі – Університет).
Так, у вересні поточного року на базі ГУ ДПС фахівцями податкової проведено три ознайомчі лекції (17.09.2021, 20.09.2021 та 27.09.2021) для студентів Університету, які вивчають дисципліни «Оподаткування» та «Податкова система».
Лекції проходили за участі заступників начальника ГУ ДПС Леонова Валерія та Мазур Ольги. Вони привітали студентів та акцентували, що молодь – це надія та майбутнє нашої країни. Саме молодь виступає провідником соціально-економічного, політичного і духовного відродження,
Для усіх важливо бути компетентними, адже саме знання є рушієм нових якісних змін.
На лекціях провідні фахівці ГУ ДПС ознайомили слухачів з основними аспектами:
- отримання права на податкову знижку;
- обліку платників і надходжень податків до бюджетів держави;
- взаємодії органів ДПС із засобами масової інформації та громадськістю.
Також студентів проінформували про переваги роботи на державній службі та розповіли про порядок працевлаштування і проходження служби в ГУ ДПС.
Під час лекцій студенти отримали фахові відповіді на питання, які їх турбували, а також цікаву та корисну інформацію, яка знадобиться їм у подальшому.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/255992.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua