Збір за місця паркування: суб’єктами господарювання Дніпропетровського регіону – юридичними особами до місцевих бюджетів у січні – вересні 2021 року спрямовано майже 16,4 млн гривень

12 окт, 11:10

Для розвитку місцевої інфраструктури, що забезпечує реалізацію соціальної та економічної політики в країні, необхідні місцеві податки і збори. Збір за місця для паркування транспортних засобів є одним із найпопулярніших і важливих.
У січні – вересні 2021 року юридичними особами – суб’єктами господарювання Дніпропетровського регіону спрямовано до місцевих бюджетів збору за місця для паркування транспортних засобів майже 16,4 млн грн, що на  6,4 млн грн більше ніж у минулому році.
Слід зазначити, що сума збору за місця для паркування транспортних засобів, обчислена відповідно до податкової декларації за звітний (податковий) квартал, сплачується щоквартально протягом 10 календарних днів, що настають за останнім днем відповідного граничного строку, передбаченого Податковим кодексом України для подання податкової декларації.
Якщо граничний строк сплати податкового зобов’язання припадає на вихідний або святковий день, останнім днем сплати податкового зобов’язання вважається операційний (банківський) день, що настає за вихідним або святковим днем.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/256310.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua