Amazon не буде змушувати співробітників працювати в офісах три дні на тиждень

16 окт, 18:00

Компанія Amazon дозволить керівникам команд самостійно приймати рішення про кількість днів, які їх співробітники мають працювати в офісі.

Компанія Amazon відмовилася від планів зобов’язати співробітників працювати з офісу по три дні на тиждень після повернення їх з вимушеної віддаленої роботи. Про це йдеться в повідомленні компанії.

Компанія вирішила залишити рішення про те, скільки днів працівники повинні працювати в офісах на розсуд окремих команд.

«Замість того, щоб вказувати, що люди працюють в офісі три дні на тиждень, ми залишимо це рішення на розсуд окремих команд», — наголошується в повідомленні компанії.

Генеральний директор Amazon Енді Ясси наголосив, що рішення про кількість днів роботи в офісі будуть прийматися директорами окремих команд.

«Ми навмисно не вказуємо, скільки днів або в які дні працювати в офісі: це повинні визначати директори разом зі своїми старшими керівниками і командами», — зазначив Ясси.

Нагадаємо, що багато американських компаній кілька разів змінили плани щодо повернення співробітників в офіси. Google відкладав повернення працівників в офіси тричі. Поки компанія планує вивести працівників з віддаленої роботи 10 січня 2022 року.

Раніше схожі рішення прийняли компанії Apple і Facebook.

Инф. finance.ua


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/256367.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua