Як стати SMM-менеджером: кілька простих кроків

17 окт, 22:47

Як стати SMM-менеджером: кілька простих кроків

В останні роки професія SMM-менеджера користується особливою популярністю. І пов`язано це з розвитком соціальних мереж.  Однак ця професія знаходиться на стику ІТ-сфери і маркетингу, тому тут потрібні не тільки знання у сфері комп`ютерних технологій, розробки і наповнення сайтів, а й знання можливостей соціальних медіа: Facebook, Instagram, YouTube.

SMM - що це більше, ніж просто робота. Це цікава сфера, яка відкриває нові можливості.

В чому особливість професії

Головне завдання SMM-менеджера – просування бізнесу у соціальних мережах. На перший погляд, все дуже просто. А робота, пов`язана зі створенням контенту для соціальних мереж, здається дуже легкою. Однак насправді це зовсім не так.

Без перебільшення, SMM-менеджер універсальний фахівець, який часто поєднує обов`язки веб-дизайнера, маркетолога, модератора, контент-менеджера.

А оскільки процес SMM-просування досить динамічний процес, то дуже важливо вивчати актуальні тенденції просування та поведінку аудиторії.

В чому головні переваги професії

• Затребуваність на ринку послуг social media marketing, тому знайти роботу досить легко.

• Високий дохід. Так, з кожним роком зарплата SMM- спеціалістів тільки зростає.

• Лояльне відношення користувачів,  на відміну від прямої реклами.

• Можливість розкрити свій творчий потенціал.

• Можливість працювати віддалено.

Однак варто згадати і відносні недоліки. Дуже часто керівники компанії не розуміють, чому важливим є просування у соціальних мережах. Тому робота менеджера не завжди належно оцінюється.

Якщо вас цікавить, як стати SMM менеджером, то на допомогу прийде курс «SMM на 100%». Це реальний шанс отримати корисні знання і навики, і просувати власний бізнес самостійно.

З чого варто починати

Розробка рекламної стратегії, вивчення запитів аудиторії, ведення сторінок у соціальних мережах, аналіз роботи компаній конкурентів – це далеко не всі завдання, які доводиться виконувати SMM менеджеру. А якщо ви тільки плануєте спробувати свої сили у сфері SMM, на допомогу прийдуть курси smm. Тут ви отримаєте не лише теоретичні знання, а навчитеся користуватися реальними інструментами.

Курси для початківців, які дозволяють отримати базові знання  у сфері SMM, пропонує компанія «Сreativesmm». Також тут є цікаві пропозиції для тих, хто вже працює у цій сфері та хоче покращити свій рівень.

Відкривайте цікавий і креативний світ SMM разом зі спеціалістами «Сreativesmm»!


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/256389.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua