Рентні платежі від платників Дніпропетровського регіону поповнили загальний фонд Державного бюджету України на суму майже 3,4 млрд гривень

18 окт, 11:08

Рентні платежі – це платежі за використання природних ресурсів. Надра, вода, лісові ресурси, радіочастотний ресурс – все це є об’єктами рентної плати.
Протягом дев’яти місяців 2021 року платниками Дніпропетровського регіону направлено до загального фонду Державного бюджету України понад 3,37 млрд гривень рентних платежів. У порівнянні з аналогічним періодом 2020 року ця сума збільшилась майже на 2 млрд гривень або на 145,8 відсотків.
Звертаємо увагу платників рентної плати за користування надрами при видобуванні вуглеводної сировини, за користування радіочастотним ресурсом України, транспортування нафти і нафтопродуктів магістральними нафтопроводами та нафтопродуктопроводами територією України, транзитне транспортування трубопроводами аміаку територією України на необхідність сплати податкових зобов’язань за вересень поточного року за цими платежами до 29 жовтня 2021 року включно.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/256411.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua