Заява для одержання ліцензії на право виробництва рідин, що використовуються в електронних сигаретах, подається у довільній формі

19 окт, 11:00

Головне управління ДПС у Дніпропетровській області інформує, що ліцензії, зокрема, на виробництво рідин, які використовуються в електронних сигаретах видаються, призупиняються та анулюються органом виконавчої влади, уповноваженим Кабінетом Міністрів України.
Норми встановлені ст. 3 Закону України від 19 грудня 1995 року № 481/95-BP «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, рідин, що використовуються в електронних сигаретах, та пального» із змінами та доповненнями.
Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 05 серпня 2015 року № 609 «Про затвердження переліку органів ліцензування та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України» із змінами та доповненнями органом ліцензування щодо діяльності з виробництва рідин, що використовуються в електронних сигаретах визначено ДПС.
Для отримання ліцензії на провадження відповідного виду діяльності суб’єкт господарювання повинен звернутися до органу ліцензування із заявою у довільній формі.
У разі необхідності для зручності заповнення заяви суб’єкт господарювання може звернутись до суб’єкта надання адміністративних послуг.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/256474.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua