У Києві з 23 жовтня розпочнеться опалювальний сезон

20 окт, 14:00

У Києві планується розпочати підключення будинків до тепла з 23 жовтня. Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, передає пресслужба адміністрації.

"Саме в ці дні синоптики прогнозують зниження температури, і це дає підстави для підключення всіх будинків до систем опалення" – заявив Пантелеєв.

За його словами, опалювальний сезон у Києві починається відповідно до чинних норм, коли середньодобова температура повітря протягом трьох днів буде менше плюс 8 градусів.

Заступник голови КМДА заявив про технічну та організаційну готовність столиці до старту опалення. Крім того, він додав, що для повного підключення системи опалення міста потрібно 7 днів.

"Загальна протяжність теплових мереж складає понад 2 700 км, а кількість житлових будинків – понад 11 тисяч. Тому для повного підключення цієї системи необхідно 7 днів", – зазначив заступник голови КМДА.

Пантелеєв також нагадав, що у кожного будинку, не важливо чи є там ОСББ чи немає, є можливість підключитись до тепла вже зараз. Для цього необхідно звернутися із заявою від ініціативної групи будинку з підписами понад половини мешканців будинку. Таку заяву можна направити на електронну пошту міськадміністрації. Опалення будинків підключатиметься за такими окремими заявками.

За словами Пантелеєва, з 1 жовтня опалення включили установам соціальної сфери: школам, дитячим садкам та лікарням.

Наталия Фреик

ЛIГАБiзнесIнформ


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/256500.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua