Walmart тестує продаж біткоїнів у своїх магазинах

25 окт, 15:30

Найбільший американський ритейлер Walmart Inc запустив пілотну програму, в рамках якої покупці можуть купувати біткоїни в кіосках Coinstar у деяких із його магазинів у США, повідомляє Bloomberg.

В компанії повідомили, що пілот стартував цього місяця і поки що включає 200 кіосків у магазинах Walmart.

Walmart запустив проєкт спільно з компанією Coinstar. Вона відома тим, що встановлює в торгових точках термінали, що дозволяють клієнтам обмінювати монети на ваучери, які потім можуть бути використані в цих самих торгових точках. Coinstar об'єдналася з криптобіржею Coinme, в їхніх планах встановлення понад 8000 подібних кіосків.

Видання Coindesk протестувало новий сервіс. Клієнти, які купують біткоїни, вставляють паперові купюри в автомат Coinstar, а потім отримують ваучер. Вони також мають створити обліковий запис Coinme і пройти перевірку, перш ніж купон можна буде погасити. В Coindesk повідомили, що за обмін стягується комісія розміром 4% за біткоїн і 7% комісії за обмін готівкою.

"Це дорогий спосіб купити біткоїн, але він знижує вхідні бар'єри для тих, хто вперше купує криптовалюту", – зазначає Сем Доктор, директор зі стратегії в криптоброкерській компанії BitOoda.

Наталия Фреик

ЛIГАБiзнесIнформ


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/256634.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua