Головним управлінням ДПС у Дніпропетровській області проведено лекцію для студентів вищого навчального закладу м. Дніпра

27 окт, 10:52

З метою знайомства дніпровської молоді зі шляхами професійного зростання, освітніми та кар’єрними можливостями в європейському просторі для студентів факультету обліку і фінансів Дніпровського державного аграрно-економічного університету проведено лекцію на тему «Перспективи працевлаштування: чим ми цікаві».
Захід відбувся за участі заступника начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) Валерія Леонова та фахівців ГУ ДПС.
Студентів ознайомили із структурою та основними напрямками ГУ ДПС. Наголошено, що основні завдання податкової служби направлені на добровільну сплату податків та зборів громадянами та суб’єктами господарювання.
Під час лекції зазначено, чим саме приваблює робота в Державній податковій службі Дніпропетровської області, зокрема:
- престиж статусу державного службовця - податківця;
- участь у реалізації важливих державних завдань і функцій, реалізація бажання принести користь суспільству і людям;
- цікава та різноманітна робота в команді однодумців;
- соціальні гарантії (право на всі види відпусток, у т.ч. на період навчання, складання іспитів, написання дипломної роботи та інше, державне пенсійне забезпечення, «біла» заробітна плата).
Проінформовано молодь про умови працевлаштування випускників вищих навчальних закладів в органах державної податкової служби.
Студенти ВУЗу виявили неабияку зацікавленість до запрошення ГУ ДПС проявити свої можливості у службовому та професійному зростанні, впровадженні новітніх ідей та прийнятті активної участі у побудові майбутнього нашої держави.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/256729.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua