Павлоградський регіон: зустрічі керівництва Головного управління ДПС у Дніпропетровській області з представниками територіальних громад та бізнесу

28 окт, 11:00

Керівництвом Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) на чолі із заступником начальника ГУ ДПС Леоновим Валерієм здійснено черговий виїзд до м. Павлограда з метою здійснення ефективної комунікації з територіальними громадами (далі – ТГ) та бізнесом Павлоградського регіону Дніпропетровської області.
До складу виїзної робочої групи увійшли провідні фахівці ГУ ДПС за напрямками: податкове адміністрування юридичних та фізичних осіб, виявлення та опрацювання податкових ризиків, електронні сервіси, інформаційна взаємодія, робота з податковим боргом, запобігання та виявлення корупції.
Під час виїзду робочої групи керівництвом ГУ ДПС проведені зустрічі з керівниками та представниками ТГ, бізнес-спільнотою та фахівцями підрозділів ГУ ДПС за територіями обслуговування.
Леонов Валерій на зустрічі з представниками ТГ звернув увагу на необхідність та важливість співпраці на постійній основі податкової служби області з ТГ, зокрема з питань наповнення бюджетів.
Також він нагадав, що 01 вересня поточного року стартувала кампанія одноразового (спеціального) добровільного декларування активів фізичних осіб, яка триватиме до 01 вересня 2022 року.
«Таке декларування – це унікальна можливість українців легалізувати свої доходи. Податкова амністія – шанс зробити все законно. Процедура   декларування – абсолютно добровільна. Добробут кожного залежить від власних рішень. Декларуйте!», – зазначив заступник начальника ГУ ДПС.
На зустрічі з ТГ також презентовано Інтерактивну податкову карту України, Інформаційно-аналітичну систему «LOGICA, обговорювались питання розгортання додаткових відокремлених пунктів реєстрації Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг ДПС України у центрах обслуговування платників (далі – ЦОП), забезпечення нарахування суб’єктами господарювання заробітної плати не нижче встановленого законодавством рівня та взаємодії ГУ ДПС і ТГ під час проведення заходів з погашення боргу.
Члени робочої групи також зустрілись з представниками бізнесу Павлоградського регіону. Під час таких зустрічей розглядались питання нарахування та сплати податків і зборів до бюджетів усіх рівнів, трудових відносин, податкової ефективності з ПДВ фізичних осіб – підприємців, щодо виявлення та упередження ризиків суб’єктів господарювання, погашення податкового боргу та заборгованості з єдиного внеску. Платники отримати фахові відповіді на запитання, що виникають у ході ведення діяльності.
Під час виїзду робочої групи також приділена увага питанням організації роботи ЦОПів державних податкових інспекцій ГУ ДПС. Члени робочої групи відвідали ЦОПи Павлоградської та Васильківської державних податкових інспекцій ГУ ДПС.
Крім того, провідними фахівцями ГУ ДПС проведено наради з працівниками структурних підрозділів Павлоградського регіону з метою надання їм практичної допомоги за напрямками роботи, пов’язаними з виконанням функціональних обов’язків.
Під час загальної наради за участі керівництва ГУ ДПС з керівниками структурних підрозділів Павлоградського регіону області йшлося про основні аспекти дотримання державними службовцями норм антикорупційного законодавства та етичних норм поведінки під час виконання службових обов’язків.
Виїзні робочі зустрічі фахівців податкової служби області з представниками ТГ, бізнес-спільноти та підрозділів ГУ ДПС за територіями обслуговування – це обговорення і вирішення нагальних питань, визначення першочергових задач і напрямків діяльності з метою організації спільної роботи, направленої на своєчасне наповнення бюджетів.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/256771.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua