Фахівці ГУ ДПС у Дніпропетровській області прийняли участь у конференції з питань соціально-економічного захисту найманих працівників

28 окт, 11:01

Нещодавно, за організацією Виконавчого комітету Криворізької міської ради проведено онлайн – засідання міської робочої групи з питань соціально-економічного захисту найманих працівників.
У заході прийняли участь представники інспекції з питань праці та зайнятості департаменту соціальної політики виконкому Криворізької міської ради, Криворізького міського районного центру зайнятості, Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області.
Від Головного управління ДПС у Дніпропетровській області прийняли участь заступник начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) Валерій Леонов та заступник начальника Криворізького відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб ГУ ДПС Олена Балуєва.
Під час засідання обговорювались питання координації дій щодо організації спільної роботи стосовно визначення переліку суб’єктів господарювання, які мають високий ризик використання незадекларованої праці. Також, обговорювались заходи та методи щодо боротьби з несумлінними роботодавцями та належного оформлення трудових відносин.
Наприкінці засідання було окреслено існуючі проблеми та шляхи подолання незадекларованої праці та підвищення ефективності роботи щодо зниження її рівня.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/256773.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua