Ізраїль хоче запросити до двох тисяч будівельників з України

06 ноя, 12:00

Уряд Держави Ізраїль прийняв рішення запросити на роботу близько 2 тисяч будівельників з України.

Про це повідомило у Фейсбуці посольство України в Ізраїлі.

«Станом на жовтень 2021 року в Ізраїлі працюють близько 1250 українських будівельників. Зараз Урядом Держави Ізраїль прийнято рішення про додаткове залучення до 2000 фахівців з України», — йдеться в повідомленні.

Посол України Євген Корнійчук провів зустріч з Головою Федерації працівників будівельної та деревообробної промисловості Ізраїлю Іцхаком Мойалем. Найбільшу увагу під час бесіди було приділено забезпеченню прав та соціального захисту українців, які мають право на працевлаштування в Ізраїлі.

Сторони констатували, що наявність чітких і прозорих правил при залученні робочої сили з України перешкоджає нелегальній трудовій міграції до Ізраїлю.

Як повідомлялося, Україна та Ізраїль наступного року почнуть переговори щодо укладення угоди про вільну торгівлю послугами.

У посольстві додали, що в цьому контексті 8−11 листопада за участю ізраїльських екзаменаторів на базі Державного навчального закладу «Київське регіональне вище професійне училище будівництва» відбудеться процедура тестування та відбору заявників.

Инф. finance.ua


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/256877.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua