Податківці прийняли участь у засіданні міської робочої групи з питань соціально – економічного захисту найманих працівників

02 ноя, 11:05

Днями в приміщенні виконкому Криворізької міської ради відбулось онлайн засідання міської робочої групи з питань соціально – економічного захисту найманих працівників.
У нараді від Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) прийняли участь: заступник начальника ГУ ДПС Леонов Валерій та заступник начальника Криворізького відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб ГУ ДПС Олена Балуєва.
У ході засідання обговорювались питання щодо виконання плану надходжень «галузевих» податків і зборів, у тому числі єдиного податку І та ІІ групи платників податків протягом 9- ти місяців 2021 року (у динаміці з 2020 роком).
Особлива увага приділено питанням щодо соціально – економічного захисту найманих працівників та легалізації трудових відносин.
За результатами засідання учасниками розроблено ряд заходів для забезпечення збільшення надходження до міського бюджету та зменшення рівня незадекларованої праці.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/256897.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua