Фахівці Головного управління ДПС у Дніпропетровській області прийняли участь у відео конференції з питань легалізації трудових відносин

02 ноя, 11:06

Нещодавно, за організацією Інспекції з питань праці та зайнятості населення Дніпровської міської ради (далі – Інспекція з питань праці) за участі Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) у форматі відеоконференції відбулось засідання комісії з питань надходжень від податку на доходи фізичних осіб і легалізації трудових відносин.
У конференції прийняли участь заступник начальника ГУ ДПС Валерій Леонов, фахівці ГУ ДПС і Інспекції з питань праці та керівники підприємств, установ та організацій м. Дніпра.
На заході розглядався стан заборгованості із виплати заробітної плати.
Леонов Валерій зауважив, що легалізація заробітної плати є одним з резервів наповнення місцевого бюджету, кошти якого витрачаються на фінансування пенсій та грошової допомоги.
Конференція пройшла у форматі продуктивної взаємодії державних органів і платників.
Учасники дійшли згоди, що підприємства, установи, організації та громадяни – суб’єкти підприємницької діяльності при виплаті заробітної плати повинні дотримуватись чинного законодавства, нести відповідальність за навмисне ухилення від сплати податків і порушення норм законодавства щодо виплати заробітної плати.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/256898.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua