Питання сплати орендної плати за користування земельними ділянками комунальної форми власності розглядались під час проведення робочої наради

18 ноя, 11:07

Днями, за організацією Павлоградського міського виконавчого комітету та за участі Головного управління ДПС у Дніпропетровській області проведено робочу нараду з питань сплати орендної плати за користування земельними ділянками комунальної власності та наявності заборгованості зі сплати за землю.
У заході прийняли участь заступник начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) Леонов Валерій (онлайн), начальник Павлоградського відділу податків і зборів з юридичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування юридичних осіб ГУ ДПС Андреєва Ельвіра, представники відділів міської ради.
Валерій Леонов зазначив, що одним з джерел наповнення місцевих бюджетів є надходження плати за землю. Бюджети безумовно, мають одержувати кошти за використання земель державної i комунальної власності. Відповідно до норм чинного законодавства суб’єкти господарювання зобов’язані або мати право власності на земельну ділянку, або укласти договір оренди на її використання.
На нараді обговорили заходи впливу на суб’єктів господарювання, направлені на скорочення заборгованості зі сплати за землю.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/257342.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua