Представники Головного управління ДПС у Дніпропетровській області прийняли участь у міжнародному економічному форумі DEF-2021

22 ноя, 11:13

За ініціативою Дніпропетровської обласної державної адміністрації Дніпропетровщина 18 та 19 листопада 2021 року вже втретє вітає учасників міжнародного економічного форуму DEF-2021.
DEF-2021 – найбільша регіональна платформа для діалогу бізнесу, держави, експертів та міжнародних партнерів. DEF-2021 зібрав понад 100 спікерів із України, Євросоюзу, Туреччини, США, Канади.
Топові теми для обговорень – економіка постковідного світу, екологія, відродження бізнесу, інновації, які розглядатимуться під час дискусій, круглих столів, конференцій, семінарів, лекцій та воркшопів.
Перший день зустрічі відбувся в спорткомплексі «Олімпійські резерви» м. Дніпра.
У заході прийняли участь заступник начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) Леонов Валерій, начальник управління інформаційної взаємодії ГУ ДПС Осипова Манушак, начальник управління податкового адміністрування юридичних осіб ГУ ДПС Копильченко Тетяна і фахівці ГУ ДПС.
На порядку денному форуму профільні дискусії, 8-годинний марафон семінарів, присвячених зовнішній торгівлі. Особливу увагу акцентовано на українській і світовій економіці, їх розвитку після пандемії.
Крім того, тема державної підтримки експорту – також займає не останнє місце у діалозі учасників форуму, адже тренди світової торгівлі та можливості України, продажі та маркетинг, економічні реформи – це важливі питання сьогодення.
Форум DEF-2021 – майданчик, який допомагає державі, бізнесу та міжнародним партнерам налагодити ще ефективніший діалог. А ще – джерело знань про кращі технології та інновації в управлінні та маркетингу. Він сприяє міжнародним відносинам у напрямку відновлення економіки, яка постраждала від пандемії коронавірусу. Форум DEF-2021 допомагає дізнатися про найновіші технології та кращий підприємницький досвід. А ще – знайти нових партнерів, визначити стратегію і тактику відродження бізнесу, окреслити напрямки розвитку інноваційної економіки.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/257434.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua